Vrijwilligerswerk

Al vanaf jonge leeftijd ben ik actief als vrijwilliger voor vele organisaties.

Vanaf mijn 12e jaar tot ver na mijn huwelijk was ik actief voor het Rode Kruis. Dit betref zowel de medische hulpverleningen bij evenementen alsook begeleiding bij de vakantieweken in Hotel de Valkenberg. Ook ben ik lang actief geweest voor de zwemvereniging waarvan ik lid was. Deze beide vrijwilligersactiviteiten zijn gestopt in verband met tijdgebrek van mijn zijde op dat moment.

Omdat ik al van jongs af aan katholiek ben opgevoed, ben ik altijd actief geweest en gebleven voor de katholieke kerk. Binnen de katholieke kerk ben ik dan ook op vele vlakken actief en ondersteun ik waar nodig de vrijwilligers en beroepskrachten.

Voor het spel “Miramagia” was ik actief als chat- en forummoderator. In deze rol hield ik toezicht op de ingame chat en het online forum dat bij dit spel van Travian Games GMBH hoort.

Meer recent ben ik actief bij Stiching Philadelphia. Hier ben ik (vrijwillig) beheerder/gastheer op de locatie Hof van Buren/Grandcafé Willem. Ik verricht kleine reparaties waar nodig en mogelijk, verwelkom gasten die gebruik maken van de zalenverhuur en zorg dat zij van alles voorzien worden wat zij nodig hebben. Incidenteel spring ik ook in bij het Horecagedeelte als er bijzondere groepen zijn.

Tevens ben ik bevoegd als verkeersregelaar, waarbij ik voor diverse evenementen het verkeer in goede banen leidt.